Favrskov Korfestival

Hinnerupkoret arrangerer i år for første gang Favrskov Korfestival - en helt ny kulturevent i Favrskov kommune. 

Visionen for festivalen er at give kor i Favrskov kommune et årligt fælles arrangement, hvor de kan promovere sig selv og promovere korsang generelt. For mange kor lever i stilhed og korsang har et dårligt ry hos mange, der kun kender korsang fra folkeskolen. Coronaperioden har dog bragt fællessang frem i lyset igen, og festivalen ønsker at tiltrække alle de personer, der nød fællessangen i fjernsynet under nedlukningen. Derfor skal festivalen være med til at åbne op og vise hvad korsang er.

Ambitionen er at det bliver et årligt event, som har deltagere fra hele Favrskov kommune og et kæmpekor med over 100 deltagere. Forestil dig “gymnastikopvisning for kor” og så med en fælles opvisning til sidst.

Festivalen løber af stablen i uge 43 i år, hvor vi mødes for at øve et fælles værk. Sidste dag afsluttes med en fælles koncert. Til koncerten opfører de deltagende kor udvalgte værker fra deres egne repertoire, så publikum kan opleve bredden af korsang i vores kommune. Koncerten afsluttes med et brag, når alle deltagerne optræder som et kæmpe festivalkor til sidst.

Favrskov Korfestival 2022
Festivalen foregår i uge 43. Festivalens øvedage og koncertdag er:

Tirsdag den 25. oktober 19.00 - 21.30 
Torsdag den 27. oktober 19.00 - 21.30
Lørdag den 29. oktober 10.00-16.00 
Søndag den 30.oktober Koncert Læs mere på favrskovkorfestival.dk 
Hinnerupkoret